25 Nisan 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 190.Bölüm izle

- 1 yorum
Kurtlar Vadisi Pusu 190.Bölüm 25 Nisan 2013 son bölüm izle ile Perşembe - ATV ekranlarında tekparça olarak sizlerle buluşuyor.Önce elif’in gözü bantlı fotoğrafını Polat’a gösteren Poyraz, sonra tüm ailenin fertlerinin canıyla birer birer oyun oynamaya başladı.Özellikle Nazife Anne’nin raylardaki yaşam mücadelesini, Polat’ın ona ulaşma çabalarını ve kurtarılma Kurtlar Vadisi Pusu 190.Bölüm izle sahnesini ekran başındakiler soluksuz izledi.Nazife Anne’nin ardından Poyraz’ın yeni hedefi Ömer Baba oldu. Bir taraftan Ömer Baba’yı diri diri tabuta koyup mezara gömen Poyraz, bir taraftan da Elif vasıtasıyla Polat’a şantaj yapmaya devam etti. Polat, Ömer Baba’yı gömülü bulunduğu Kurtlar Vadisi Pusu izle mezardan çıkarıp hastaneye götürdükten sonra bu kez Elif’i kurtarmak için Poyraz’a teslim oldu. Seyircinin kafasındaki; Cahit’le Kara sürdükleri iz sonucunda Poyraz’ın yerine ulaşabilecekler mi? Poyraz Polat’a ne yapmayı planlıyor? Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle Söz verdiği gibi Elif’i bırakacak mı? gibi sorular gelecek haftaki bölümde cevap bulacak.
Türkiye'nin en doğru, dolu dolu ve hatasız anlatımları ile teknik yazılarına, makalelerine, video'larına, 
seminerlerine, forum sayfasına ve sektörün önde gelenlerine ulaşabileceğiniz teknik topluluğu, MSHOWTO
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 25 Nisan Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 190. bölümünde olacak…
Devamını Oku...

18 Nisan 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 189.Bölüm izle

- 1 yorum

Kurtlar Vadisi Pusu 189.Bölüm 18 Nisan 2013 son bölüm izle ile Perşembe - ATV Kurtlar Vadisi Pusu'da ; Poyraz, Elif'in gözüne ne yaptı? Elif sağlığına ve babası Polat Alemdar'a kavuşabilecek mi? Polat, ailesini Poyraz'dan koruyabilecek mi? Nazfie Anne'yi tren raylarından kurtarabilecek mi? Poyraz, Polat Alemdar'ın babası gibi sevdiği komutanını öldürmesinin intikamını, Ömer Baba'yı öldürerek mi alacak? Polat ailesi tehlikedeyken Sencer ve Adil Bey'in infazlarını gerçekleştirecek mi?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 18 Nisan Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 189. bölümünde olacak…
Devamını Oku...

11 Nisan 2013 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 188.Bölüm izle

- 1 yorum
Kurtlar Vadisi Pusu 188. Bölüm 11 Nisan 2013 Perşembe - ATV Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta: Polat Alemdar, heyet kararını uygulamayı kabul ediyor. İhtiyarlar Heyeti, Sencer ve Adil Bey hakkında nasıl bir karar alacak? Yeni bir planı olan Sencer, bu sefer de kendi adamı Remzi’yi öldürmeye çalışır. Heyetin içindeki hain ortaya çıkacak mı? Baskın esnasında vurulan Erkan’ın kritik durumu devam etmektedir. Erkan kurtulmayı başaracak mı? KGT lideri Akif, Haydar’ın hainliğine inanacak mı? Poyraz, Polat Alemdar’dan intikam almak için her şeyi göze alıyor. Poyraz, Polat’ı en hassas noktası olan kızı Elif’le mi korkutacak? Aksiyon dolu 188. bölüm ise 11 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek.
Devamını Oku...